Thomas Zinther & Co.

FESTMUSIKKEN

Festmusikken
Musikken spiller en afgørende rolle til ethvert bryllup, så uanset om jeres bryllupsfest skal være stor eller lille, er det vigtigt at have den rigtige bryllupsmusik.

Erfaring
ThomaZ har mange års erfaring og skaber den helt rigtige feststemning til lige netop Jeres bryllup. Vi er professionelle musikere, der ønsker at gøre vores bedste HVER gang. Kontakten med mellem os og vores kunder er enorm vigtig, så I føler Jer trygge og godt tilpas.

Uddannede musikere
Vi er et band med kæmpe erfaring og et stort repertoire, det kan et amatørband ikke klare.
Vi er uddannede musikere, og det giver garanti for håndværk på højt niveau. Typisk hænger pris og kvalitet nøje sammen.

ThomaZ

Dansegulvet
Når vi spiller til bryllupsfester, starter vi ofte med, at spille brudevalsen inden trioen spiller op til dans og udnytter, at alle gæsterne er samlet på dansegulvet, på den måde er dansegulvet fyldt lige fra starten.

Publikums smag
I løbet af aftenen er vi opmærksomme på hvilken musik der falder i publikums smag, og tilpasser musikken og lydniveauet undervejs efter det. ThomaZ spiller gerne en sang eller to, som brudeparret har et særligt forhold til, som vi kan snakke om på forhånd. De kan udvælges fra vores kæmpe repertoire.

God stil
Bryllup er en af de vigtigste dage i ens liv. At bestiller det bedste live musik er det vigtigste for dagen, det skal indhylde Jer i god stemning fra start til slut. Det er vigtigt at kommunikere godt med bandet, så I er sikre på at I får det der passer netop Jeres fest bedst.

DINNER-MUSIK

Atmosfære
Dinner-musik giver en hyggelig og intim stemning under middagen. Thomas Zinther spiller akustisk guitar og klaver, samt sang når stemningen er til det. Lad dine gæster mærke den hyggelige atmosfære, og samtidig skabe en god start på festen.

Indslag
Thomas Zinther tilbyder ydermere muligheden for, at hjælpe Jeres gæster med musikalske indslag såsom at spille til lejlighedssange, lave baggrundsmusik, jackstik til musik eller bare låne en mikrofon m.m.

Kontakt
Vi gør vores bedste for at skabe den bedste aften for jer. Vi oplever stor tilfredshed blandt vores kunder, god kontakt og service medfølger. Musikken er altid varieret og af høj kvalitet!

Feedback fra brudepar

Vores band har masser af erfaringer med bryllupper, så vi ved præcis hvad der skal til for, at give jer og jeres gæster en fantastisk aften. ThomaZ leverer masser af personlighed og energi, og der er ingen tvivl om, at et godt band overgår alt andet, når der skal danses. Vores band suger festen på dansegulvet.

På vegne af min nykårne hustru Simone og jeg selv vil vi gerne sige tak til Thomaz for at levere noget helt fantastisk...

Slået op af Mathias PedersenMandag den 6. august 2018
facebook like tzc

Facebook hilsener

Facebook anmeldelser, vores bedste våben mod nye kunders usikkerhed!

mail like tzc

Tilbagemeldinger på mail

Feedback er meget vigtig for både os og de kommende kunder, jer der har bestilt og dem der engang har brugt feedbacken til at hjælpe på vej.

Bryllupsbandet til jeres fest

Gennem de sidste 20 år har vi spillet til flere hundrede fester, og altid med stor succes. Vi syntes det er skønt at spille til bryllupper, fordi det altid er en fest med følelserne uden på tøjet - og det er dejligt at være med til at skabe et godt minde for vores kunder. Det er dejligt at mærke, at man er med til at skabe en aften, som gæsterne, og særligt brudeparret, aldrig vil glemme.

Lyt til Jeres bryllups musikere!

Bandet der får Jeres gæster på dansegulvet!

ThomaZ spiller
Partybandet Thomaz spiller
Thomas synger
Thomas Zinther synger til firmafest

SANG & INDSPILNING

THOMAS TILBYDER OGSÅ


SANG

Få sagt hvad du ønsker igennem en sang! Ønsker I en til at synge i kirken, der er gode tilbud når vi i forvejen skal spille til Jeres fest.

INDSPILNING

Thomas tilbyder at indspille sange i hjemmestudie.
Indspil en sang, eller gør klar til at syng den til festen.
Siden er pt ikke oprettet endnu

Zinther & Søndergaard spiller til reception

Vi støttede Red Barnet indsamling i 2017. Først

Wonderful world
Overgiver mig Langsomt
Black Opheus
Bossa Antiqua

Thomas Zinther & Co - kontakt mobil: 26740807   eller thomas@tzc.dk