FESTMUSIK

FESTMUSIKKEN
Image
RECEPTION-SAXOFON
Image
DINNER-MUSIK
Image
SANGEREN
Image

Festmusikerne

ThomaZ består af 3 energiske bandmedlemmer, med muligheder for at udvide med flere. I front står Thomas Zinther med en sprød og lækker stemme, med masser af erfaring og overskud.

Thomas Zinther Sanger

Thomas Zinther

Uddannet på Aalborg universitet i orkesterledelse

Erhverv: Underviser på Aalborg Kulturskole i guitar, sang, klaver, bas og orkester. Samt som kapelmester på diverse musicals og teaterstykker.

Thomas Antunes trommeslager

Thomas Antunes

Uddannet trommeslager på konservatoriet og Aalborg universitet

Erhverv: Musik- og biblioteksleder Thisted Kommune

Jens Larsen bassist

David Hansen

Bas Kandidatstuderende på Aalborg Konservatorie.

MUSIK TIL FEST, BRYLLUPPER, FIRMAFESTER OG MEGET MERE

ThomaZ har over 300 af de største hits fra de seneste 5 årtier klar til dig! Spillet af et hold af præsentable og professionelle musikere med den erfaring der skal til for, at kunne sammensætte en perfekt musikalsk aften, med god stemning, underholdning og et gyngende dansegulv for folk i alle aldre.

Festmusik med ThomaZ

Festmusik med ThomaZ er en unik oplevelse der rækker ud over scenekanten, og som gæsterne vil snakke om længe efter festen. ThomaZ spiller de bedste hits og ørehængere med energi og kvalitet, og vores repertoireliste spænder bredt. Med over 300 numre i bagkataloget kan vi spille festmusik, der rammer netop Jer og Jeres gæster lige i danseskoene, og vi tager gerne imod ønsker undervejs.

Bandopbygning

Thomas Zinther er i front på guitar og vokal, og suppleres af kor fra bandet.

Thomas Antunes
er bandets trommeslager. Han kommer fra jazzens verden og fylder med lækre detaljer og stor musikalitet.

Jens Larsen ligger en tung fyldig bas og synger samtidig kor.

Repertoire

ThomaZ spiller blandt andet hits fra kunstnere som Stevie Wonder, Prince, Kool and the gang, Phil Collins, U2, Bryan Adams.

Derudover spiller vi de største danske navne, eksempelvis Rasmus Seebach, Lukas Graham, Thomas Helmig, Kim Larsen, TV2 og Gnags m.fl.

Kunstnere med nyere hits kan heriblandt nævnes Ed Sheeran, Gavin Degraw, Robbie Williams, Jason Mraz.

Af ældre dato kan her i blandt nævnes Beatles, CCR, Van Morrison, Ben E King, Jimi Hendrix, John Mogensen, Otto Brandenburg, Chuck Berry og mange flere

DINNER

Når Thomas Zinther spiller under maden, leveres en harmonisk, behagelig og charmerende oplevelse, der ikke blæser gæsterne bagover.

Der bliver serveret akustisk musik fra klaver og guitar, samt vokal når vi når lidt længere hen på aftenen.

Der er på denne måde hele tiden udvikling i festen, der gør det muligt for ThomaZ bandet at give den gas til dansegulvet, med gæster der er i godt humør og klar til at danse.

Praktisk info

Antal:
Med vores udstyr kan vi spille til en forsamling med op til ca. 2-300 gæster, alt efter lokalet. Er der flere deltagende end dette, skal vi hyre en lydmand!

Tid:
Vi spiller som udgangspunkt 3×50 min eller 2×80 min. alt efter hvad der passer aftenen bedst. Vi holder pauser når det føles naturligt, ikke fordi der er gået et bestemt antal minutter. Vi står altid klar til tiden, og slutter på aftalte tidspunkt. Vi siger dog aldrig nej til at spille ekstra sæt, hvilket sker ofte :-)

Band størrelse:
Vi er 3 bandmedlemmer med guitar, bas og tromme. Bandet fylder cirka 7-9 kvm, men vi kan godt klemme os mere sammen.

Andet info

Pauser:
Vi spiller mp3 musik i pauserne fra vores mixer, så der altid er musik for Jeres gæster. I pauserne trækker vi os tilbage, og får noget at drikke.

Opstilling:
Aftaler med band
Vi stiller op efter aftale, så det hele er klart til arrangementets start. Vi kommer cirka 1 time i forvejen for at stille op og gøre klar. Vi ved fra erfaring, at starttidspunktet kan ændres inden dagen, og skulle der opstå ændringer i Jeres planlægning ift. tid, finder vi altid ud af det.

Setup:
Vi er et danse- og festband, og bruger derfor næsten altid alt vores udstyr.

Livemusikken

Vi spiller dine yndlingsklassikere samt helt nye hits, som du kender fra radioen, vi fornyer os altid fra år til år!

Vi har gennem vores 18 år lange karriere spillet til mange fester. Dette gør, at vi kan lade os styre af vores erfaring og lade musikken flyde med energi, overskud og glæde.

Kodeord
God fest
Festmusik i særklasse
Festmusikken du ville ønske til din fest.

Thomas Zinther & Co - kontakt mobil: 26740807   eller thomas@tzc.dk