ThomaZ Mads Eliasen karikatur

Mads Eliasen

Uddannet på Aalborg Universitet og Nordjysk Musikkonservatorium som kontrabassist.

Erhverv: Underviser på Aalborg Kulturskole og Thisted Musikskole i bas, guitar og klaver. Dirigent af diverse Bigbands

Thomas Zinther Sanger guitarist karikatur

Thomas Zinther

Uddannet på Aalborg Universitet i orkesterledelse

Erhverv: Underviser på Aalborg Kulturskole i guitar, sang, klaver, bas og orkester, samt som kapelmester på diverse musicals og teaterstykker.

Jess Gertsen karikatur ThomaZ trommer swing

Jess Gertsen

Uddannet på Aalborg Universitet

Erhverv: Erhvervsleder for nogen der trænger til en kærlig hånd. Man kan ikke se det på ham, men han har været professionel trommeslager i mere end 20 år

ThomaZ Demoer

ThomaZ Demoer

ThomaZ dans orkester livemusik Eliasen Gertsen Zinther

Festmusik

Festmusik

Levende musik til festen

ThomaZ består af 3 professionelle, uddannede og erfarende musikere.
ThomaZ band har spillet sammen siden 2000, og vi har derfor både erfaring og mange hundrede spillejobs i baggagen.

Vi er et rutineret orkester,
Vi er et rutineret orkester, der leverer energisk og underholdende musik fra de sidste fem årtier. Trioen er egnet til enhver lejlighed, fordi vi er et velspillende, moderne og underholdende danseband med et kæmpe repertoire.

Hele landet
ThomaZ spiller den musik din fest har brug for - som vi har gjort over hele landet, til firmaarrangementer, byfester, diskoteker, bryllupper, fødselsdage m.m.

Livemusik fra Nordjylland

ThomaZ spiller nye hits, samt de største klassikere fra 1960 frem til i dag.
Til et arrangement eller fest er det kirsebærret på toppen af lagkagen, at der stiller et helt band op og fylder dansegulvet, og giver Jer en unik oplevelse til både reception, under maden og dans.

Vi kan skræddersy musikken
ThomaZ repertoiret er særdeles bredt, og med næsten 20 års erfaring som udøvende musikere, har vi så mange numre i kataloget, at vi kan skræddersy musikken så den passer perfekt til netop Jeres fest.

Alsidigt og opdateret repertoire
ThomaZ har et alsidigt og opdateret repertoire, høstet direkte fra hitlisternes favoritter og kataloget med gyldne popklassikere.

Book bandet og sikre din fest

Uforpligtende samtale
Ring eller skriv uforpligtende samtale. Vi kan bestilles via mail, sms eller telefon. Vi kommer gerne og spiller til Jeres fest. Tøv ikke, det er helt uforpligtende at tage kontakt.

Pakkeløsning der inkluderer musik under middagen.
Vi kan bestilles som trio eller kvartet, og til fester hvor der er spisning, laver vi en pakkeløsning der inkluderer musik under middagen.

Kvalitet og god stemning
ThomaZ sikre den højeste musikalske kvalitet og god stemning.
Udover at være uddannede musikere har vi været i branchen siden 1996. Vi har et indgående kendskab til underholdningsbranchen og sans for kvalitet. Vi vil gøre vores bedste for at imødekomme Jer bedst muligt ift. ønsker og stil.

Bryllupsmusik

Festmusikken

Festmusikken
Musikken spiller en afgørende rolle til ethvert bryllup, så uanset om jeres bryllupsfest skal være stor eller lille, er det vigtigt at have den rigtige bryllupsmusik.

Erfaring
ThomaZ har mange års erfaring og skaber den helt rigtige feststemning til lige netop Jeres bryllup. Vi er professionelle musikere, der ønsker at gøre vores bedste HVER gang. Kontakten med mellem os og vores kunder er enorm vigtig, så I føler Jer trygge og godt tilpas.

Uddannede musikere
Vi er et band med kæmpe erfaring og et stort repertoire, det kan et amatørband ikke klare.
Vi er uddannede musikere, og det giver garanti for håndværk på højt niveau. Typisk hænger pris og kvalitet nøje sammen.

ThomaZ

Dansegulvet
Når vi spiller til bryllupsfester, starter vi ofte med, at spille brudevalsen inden trioen spiller op til dans og udnytter, at alle gæsterne er samlet på dansegulvet. På den måde er dansegulvet fyldt lige fra starten.

Publikums smag
I løbet af aftenen er vi opmærksomme på hvilken musik der falder i publikums smag, og tilpasser musikken og lydniveauet undervejs. ThomaZ spiller gerne en sang eller to, som brudeparret har et særligt forhold til, som vi kan snakke om på forhånd. De kan udvælges fra vores kæmpe repertoire.

God stil
Bryllup er en af de vigtigste dage i ens liv. At bestille det bedste live musik er det vigtigste for dagen, det skal indhylde Jer i god stemning fra start til slut. Det er vigtigt at kommunikere godt med bandet, så I er sikre på at I får det der passer netop Jeres fest bedst.

Dinner musik

Atmosfære
Dinner-musik giver en hyggelig og intim stemning under middagen. Thomas Zinther spiller akustisk guitar og klaver, samt sang når stemningen er til det. Lad dine gæster mærke den hyggelige atmosfære, og samtidig skabe en god start på festen.

Indslag
Thomas Zinther tilbyder ydermere muligheden for, at hjælpe Jeres gæster med musikalske indslag såsom at spille til lejlighedssange, lave baggrundsmusik, jackstik til musik eller bare låne en mikrofon m.m.

Kontakt
Vi gør vores bedste for at skabe den bedste aften for jer. Vi oplever stor tilfredshed blandt vores kunder, god kontakt og service medfølger. Musikken er altid varieret og af høj kvalitet!

Thomaz facebook

Thomaz facebook